Assistant store manager

Solliciteer nu

Assistant store manager

Voor onze stores in Eindhoven zijn wij op zoek naar enthousiaste Assistant store managers.

Full-time · Eindhoven

Als assistant store manager ben je mede verantwoordelijk voor het behalen van de organisatiedoelstellingen op het gebied van omzet, bedrijfsresultaat, continuïteit en groei.

Dit doe je niet alleen, maar met een gemotiveerd en betrokken team die jij – als onderdeel van het store management - met veel passie en toewijding inspireert en coacht op de vloer. Sterker nog; doordat je als manager mee werkt op de vloer, fungeer je als een waar voorbeeld.

Dit alles vanuit onze missie om voor onze klanten én onze collega’s een wereld te creëren waarin iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Het is jouw passie om ieder teamlid in zijn of haar kracht te zetten en daardoor samen de beste resultaten te halen. 

Hier word jij blij van 😃


Samen met jouw store manager ben je o.a. verantwoordelijk voor:

+ Het zorgen voor een professionele etalage-, entree- en storepresentatie;

+ Het zorgen dat de KPI’s en omzetdoelstellingen behaald worden

+ Het doorvoeren van promoties in de store en jouw team hier goed over informeren;

+ Het zorgdragen voor een goed financieel beheer en het voeren van een correct voorraadbeleid;

+ Verantwoordelijk voor onderhoud van het gebouw, inventaris en veiligheid van de medewerkers;

+ Het maken van planningen en werkroosters en deze op een goede manier tijdig invoeren in het systeem en communiceren aan jouw team;

Jij in een notendop? 🥜

 • Allereerst heb je relevante leidinggevende ervaring, bij voorkeur binnen retail als (assistant) store manager, maar minstens net zo belangrijk vinden wij dat je als een ware coach weet te fungeren;

 • Je hebt aantoonbaar minimaal MBO werk- en denkniveau;

 • Je ervaart het als een uitdaging om te werken met KPI’s zoals omzet, conversie en arbeidsproductiviteit en weet je team hierop aan te sturen;

 • Je werkt met een grote mate van zelfstandigheid, je hebt een flexibele instelling en een hands-on mentaliteit;

 • Je bent een natuurlijk leider, communiceert helder en weet jouw team met jouw kennis én als voorbeeld te inspireren;

 • Je bent flexibel inzetbaar (o.a. in de avonden en weekenden), want onze stores hanteren ruime openingstijden om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn;
 • Tot slot, ben je representatief en heb je, net als jouw team, een verzorgde uitstraling. 

Daarom naar Douglas! 💄 

 • Een inspirerende werkomgeving;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
 • Gunstige afwijking van onze cao o.a. als het gaat om werken op toeslaguren;
 • Personeelskorting en een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Een team dat klaar staat om jou warm te verwelkomen!;
 • Tot slot, dragen wij bij aan jouw ontwikkeling door ons te richten op jouw persoonlijke skills en leerdoelen. Dit doen wij al coachend op de vloer, maar ook door je verschillende (online) trainingen te laten volgen. Dit sluit naadloos aan bij de Douglas Waarden: moed om te groeien, passie voor je vak, waardering uitspreken naar elkaar, toegewijd zijn aan de resultaten en eigenaar van je eigen ontwikkeling. 

Want to join TeamDouglas? 🤝

Aarzel dan niet, solliciteer en kom werken bij Douglas! We hebben altijd een plekje voor je vrij in ons team. Samen gaan we uitdagingen aan en vooral heel veel successen vieren.

Heb je nog vragen over de functie van assistant store manager voor één van onze stores in Eindhoven? Neem dan contact op met de store of met HR. Dat kan door te bellen naar het telefoonnummer: (024) 351 51 51.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.