Beauty Advisor

Solliciteer nu

Beauty Advisor

Voor onze store in Laren zoeken wij een enthousiaste Beauty Advisor.

Full-time / Part-time · Laren

Douglas heeft letterlijk de mooiste baan voor jou! Want als Beauty Advisor ben je, samen met je collega’s, het visitekaartje en het aanspreekpunt voor onze klanten. Met jouw liefde voor beauty en cosmetica voel je je al snel thuis bij ons. Ook weet je onze klanten telkens een ware beleving te bieden. Uiteraard geef je professioneel en passend advies. Verder weet je door jouw passie en productkennis onze producten op deskundige wijze te verkopen. 

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je krijgt energie van klantcontact; 

 • Je bent erg creatief in het helpen van onze klanten; 

 • Je bent commercieel sterk;

 • Je werkt actief met onze wisselende marketingactiviteiten en ziet targets als een uitdaging;

 • Je schakelt makkelijk tussen verkoop en andere taken op de vloer;

 • Ook zorg je ervoor dat onze klanten de store blij verlaten en dat ze weer snel terugkomen!

Jouw kennis en vaardigheden

 • Enthousiast en representatief;

 • Toegewijd, initiatiefrijk en klantvriendelijk;

 • Minimaal mbo-werkniveau en -denkniveau;

 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift (pre);

 • Ervaring in de cosmeticabranche (pre);

 • Flexibel inzetbaar (o.a. in de avonden en weekenden), want onze stores hanteren ruime openingstijden om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

Dit heeft Douglas jou te bieden

 • Een inspirerende werkomgeving;

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;

 • Gunstige afwijking van onze cao o.a. als het gaat om werken op toeslaguren;

 • Personeelskorting en een aantrekkelijke bonusregeling;

 • Een team dat klaar staat om jou te verwelkomen!;

 • Tot slot, dragen wij bij aan jouw ontwikkeling door ons te richten op jouw persoonlijke skills en leerdoelen. Dit doen wij al coachend op de vloer, maar ook door je verschillende (online) trainingen te laten volgen. Dit sluit naadloos aan bij de Douglas Waarden: moed om te groeien, passie voor je vak, waardering uitspreken naar elkaar, toegewijd zijn aan de resultaten en eigenaar van je eigen ontwikkeling. 

  Over Douglas

  Douglas, de meest toonaangevende ‘beauty destination’ in Europa, is inmiddels al ruim 200 jaar een begrip. Met een online assortiment van meer dan 100.000 producten, ruim 18.000 medewerkers en meer dan 1.850 fysieke winkels binnen Europa, is Douglas continue in beweging. Professionele en klantvriendelijke teams en de mooiste merken in aantrekkelijke en moderne stores, maken dat Douglas zich blijft onderscheiden in de wereld van parfum, make-up, skincare en haircare.

  Onze missie 'Make life more beautiful.': Dat doen we door ieder individu te waarderen en te helpen om tot bloei te komen. Want zo maken we ieders leven mooier. Samen met onze collega’s in de stores, op het hoofdkantoor in Nijmegen en op het distributiecentrum in Oldenzaal geven we daarom invulling aan de volgende drie kernwaarden:

  ‘Passion’: Wij hebben een passie voor mensen & beauty en het bieden van de beste service.

  ‘Appreciation’: Wij waarderen ieders unieke persoonlijkheid en inzet, waarbij wij als één team samenwerken

  ‘Ownership’: Wij nemen verantwoordelijkheid om gezamenlijke resultaten te behalen en willen elke dag beter worden.

   

  Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten die zich herkennen in onze missie en waarden. Hebben we een match? Dan binden wij je graag langdurig aan onze organisatie. Wij begeleiden jou in je verdere ontwikkeling. Dit blijven wij doen tijdens je carrière. Bij Douglas weet je waar je aan toe bent, wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou kunnen verwachten.

   

Solliciteer op deze functie

Wij geloven dat diversiteit in onze teams bijdraagt aan een goede kwaliteit van onze dienstverlening. We moedigen je aan om op deze functie te solliciteren ongeacht jouw achtergrond, identiteit of beperkingen. Mocht je extra voorzieningen nodig hebben om de sollicitatieprocedure voor jou te vergemakkelijken, geef dat dan bij ons aan.

Heb je nog vragen over de functie van Beauty Advisor voor onze store in Laren? Neem dan contact op met de store of met HR. Dat kan door te bellen naar het telefoonnummer: (024) 351 51 51.

Help jij ons in onze missie , waarden en doelen? Aarzel niet, solliciteer en ‘join the people behind beauty”!

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.