Beauty Expert

Solliciteer nu

Beauty Expert

Voor onze stores in Nijmegen zijn wij op zoek naar enthousiaste Beauty Experts.

Part-time · Nijmegen

De functienaam zegt het al: jij bent een expert in beauty. Mede dankzij jouw professionele en passende advies weet je onze beautyproducten op deskundige wijze te verkopen. Door de beleving die jij onze klanten biedt, weet je klanten aan ons te binden. Zo halen we samen onze omzetdoelen! 

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je krijgt energie van klantcontact;

 • Je bent erg creatief in het helpen van onze klanten;

 • Je bent commercieel sterk;

 • Je steekt met jouw passie de rest van het team aan;

 • Je werkt actief met onze wisselende marketingactiviteiten en ziet targets als een uitdaging;

 • Tot slot schakel je gemakkelijk tussen verkoop en andere taken op de vloer.

Jouw kennis en vaardigheden

 • Enthousiast en representatief;

 • Toegewijd, initiatiefrijk en klantvriendelijk;

 • Minimaal MBO werk en -denkniveau;

 • Gedegen product- en vakkennis;

 • Enkele jaren ervaring in de cosmeticabranche (pre);

 • Flexibel inzetbaar (o.a. in de avonden en weekenden), want onze stores hanteren ruime openingstijden om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

Dit heeft Douglas jou te bieden

 • Een inspirerende werkomgeving;

 • Uiteraard een marktconform en interessant arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een bonusregeling en personeelskorting;

 • Gunstige afwijking van onze cao o.a. als het gaat om werken op toeslaguren;

 • Een aangename en open bedrijfscultuur. We zetten ons in voor een fijne werksfeer, waar iedereen onderdeel van uit maakt. Dit doen we onder andere door: Het aanmoedigen van alle medewerkers om hun ideeën en feedback te delen, omdat we van mening zijn dat iedere stem telt.

 • Tot slot, dragen wij bij aan jouw ontwikkeling door ons te richten op jouw persoonlijke skills en leerdoelen. Dit doen wij al coachend op de vloer, maar ook door je verschillende (online) trainingen te laten volgen. Dit sluit naadloos aan bij de Douglas Waarden: moed om te groeien, passie voor je vak, waardering uitspreken naar elkaar, toegewijd zijn aan de resultaten en eigenaar van je eigen ontwikkeling. 


  Over Douglas

  Douglas, de meest toonaangevende ‘beauty destination’ in Europa, is inmiddels al ruim 200 jaar een begrip. Met een online assortiment van meer dan 100.000 producten, ruim 18.000 medewerkers en meer dan 1.850 fysieke winkels binnen Europa, is Douglas continue in beweging. Professionele en klantvriendelijke teams en de mooiste merken in aantrekkelijke en moderne stores, maken dat Douglas zich blijft onderscheiden in de wereld van parfum, make-up, skincare en haircare.

  Onze missie 'Make life more beautiful.': Dat doen we door ieder individu te waarderen en te helpen om tot bloei te komen. Want zo maken we ieders leven mooier. Samen met onze collega’s in de stores, op het hoofdkantoor in Nijmegen en op het distributiecentrum in Oldenzaal geven we daarom invulling aan de volgende drie kernwaarden:

  ‘Passion’: Wij hebben een passie voor mensen & beauty en het bieden van de beste service.

  ‘Appreciation’: Wij waarderen ieders unieke persoonlijkheid en inzet, waarbij wij als één team samenwerken.

  ‘Ownership’: Wij nemen verantwoordelijkheid om gezamenlijke resultaten te behalen en willen elke dag beter worden.

   

  Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten die zich herkennen in onze missie en waarden. Hebben we een match? Dan binden wij je graag langdurig aan onze organisatie. Wij begeleiden jou in je verdere ontwikkeling. Dit blijven wij doen tijdens je carrière. Bij Douglas weet je waar je aan toe bent, wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou kunnen verwachten.

Solliciteer op deze functie

Wij geloven dat diversiteit in onze teams bijdraagt aan een goede kwaliteit van onze dienstverlening. We moedigen je aan om op deze functie te solliciteren ongeacht jouw achtergrond, identiteit of beperkingen. Mocht je extra voorzieningen nodig hebben om de sollicitatieprocedure voor jou te vergemakkelijken, geef dat dan bij ons aan.

Heb je nog vragen over de functie van Beauty Expert met specialisatie skincare voor onze store in Nijmegen Marikenstraat? Neem dan contact op met de store of met HR. Dat kan door te bellen naar het telefoonnummer: (024) 351 51 51.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.