HR Business Partner

Solliciteer nu

HR Business Partner

Bij Parfumerie Douglas zijn wij op zoek naar een enthousiaste HR Business Partner.

Part-time · Douglas Hoofdkantoor - Nijmegen

In de veelzijdige rol van HR Business Partner ben je de gesprek- en sparringpartner voor het store- en regiomanagement op het brede vlak van HR. Van o.a. arbeidsrechtelijke kwesties, learning & development en coaching vraagstukken en het implementeren van uitdagende internationale HR projecten, jij ontfermt je over alle facetten. Precies wat deze baan zo divers en dynamisch maakt.

Je komt te werken binnen een enthousiast, gedreven en hecht team, bestaande uit een HR Manager, twee HR Business Partners (jij wordt de derde), één HR-officer, één Recruiter, twee Casemanagers verzuim en twee collega’s die verantwoordelijk zijn voor de salarisadministratie. Samen met dit team ondersteun je alle stores en het hoofdkantoor in Nederland op het gebied van HR. Je rapporteert rechtstreeks aan de HR manager.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Het geven van gevraagd en ongevraagd advies aan het management;

 • Het behandelen van vraagstukken omtrent o.a. arbeidsrecht, learning & development, coaching en/of recruitment;

 • Het ondersteunen en begeleiden van het management bij diverse HR thema’s, zoals vragen omtrent de cao, het personeelshandboek en de performance cyclus;

 • Het implementeren van internationale projecten;

 • Het samenwerken en sparren met collega’s, maar uiteindelijk ook het zelfstandig afhandelen van werkzaamheden voor jouw regio’s / projecten.

Jouw kennis en vaardigheden

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding op het gebied van HR;

 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie;

 • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen de Retail;

 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving waaronder arbeids- en sociaal zekerheidsrecht;

 • Je bent communicatief vaardig (in woord én geschrift), toegankelijk, duidelijk en initiatiefrijk;

 • Je hebt een positief-kritische en integere instelling en weet – door jouw advies en coaching - het management in hun kracht te zetten;

 • Je hebt bij voorkeur kennis van het personeelssysteem AFAS;

 • Je beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift en goede beheersing van Engels is een pré.

Dit heeft Douglas jou te bieden

 • Uiteraard een marktconform en interessant arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een bonusregeling, personeelskorting en minimaal 24 vakantiedagen;

 • Een zelfstandige, maar zeker ook uitdagende, veelzijdige en interessante functie voor 24 uur per week.;

 • Persoonlijke ontwikkelmogelijkheden binnen een sterk groeiende internationale onderneming;

 • Een aangename en open bedrijfscultuur. We zetten ons in voor een fijne werksfeer, waar iedereen onderdeel van uit maakt;

 • 'Last but not least’: Douglas stimuleert een gezonde levensstijl. Zo wordt er meerdere keren per week vers fruit op kantoor bezorgd voor iedereen en werken we samen met Fit20, waardoor je tegen een aantrekkelijk tarief kunt sporten in onze ‘inhouse’ studio.

Over Douglas

Douglas, de meest toonaangevende ‘beauty destination’ in Europa, is inmiddels al ruim 200 jaar een begrip. Met een online assortiment van meer dan 100.000 producten, ruim 18.000 medewerkers en meer dan 1.850 fysieke winkels binnen Europa, is Douglas continue in beweging. Professionele en klantvriendelijke teams en de mooiste merken in aantrekkelijke en moderne stores, maken dat Douglas zich blijft onderscheiden in de wereld van parfum, make-up, skincare en haircare.

Onze missie 'Make life more beautiful.': Dat doen we door ieder individu te waarderen en te helpen om tot bloei te komen. Want zo maken we ieders leven mooier. Samen met onze collega’s in de stores, op het hoofdkantoor in Nijmegen en op het distributiecentrum in Oldenzaal geven we daarom invulling aan de volgende drie kernwaarden:

‘Passion’: Wij hebben een passie voor mensen & beauty en het bieden van de beste service.

‘Appreciation’: Wij waarderen ieders unieke persoonlijkheid en inzet, waarbij wij als één team samenwerken.

‘Ownership’: Wij nemen verantwoordelijkheid om gezamenlijke resultaten te behalen en willen elke dag beter worden.

Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten die zich herkennen in onze missie en waarden. Hebben we een match? Dan binden wij je graag langdurig aan onze organisatie. Vanaf het begin helpen wij met je ontwikkeling. Dit blijven wij doen tijdens je carrière. Bij Douglas weet je waar je aan toe bent, wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou kunnen verwachten.

Solliciteer op deze functie

Wil je ons team komen versterken als HR Business Partner? Dan horen wij heel graag van je! De contactpersoon voor deze vacature is Özlem Ünal, Recruiter. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op door te bellen naar +31 24 800 09 93

Help jij ons in onze missie , waarden en doelen? Aarzel niet, solliciteer en ‘join the people behind beauty”!