HR administratief medewerker

Solliciteer nu

HR administratief medewerker

Bij Parfumerie Douglas zijn wij op zoek naar een enthousiaste HR administratief medewerker.

Part-time · Douglas Hoofdkantoor - Nijmegen

Als HR administratief medewerker ben je samen je andere collega verantwoordelijk voor het actueel en kloppend houden van de personeelsadministratie voor ruim 2.000 medewerkers Jouw taken bestaan onder andere uit het verwerken van in- en uitdiensttreding, het opmaken van arbeidsovereenkomsten, het invoeren en controleren van personeelsmutaties en het up-to-date houden van de personeelsdossiers. Middels het nauwkeurig uitvoeren van je werk realiseer je een optimale interne dienstverlening. Op HR gebied lopen er voorts allerlei projecten en je vindt het leuk om hieraan deel te nemen.

Naast een nauwe samenwerking met je HR collega’s, heb je veelvuldig contact met de collega’s van de salarisadministratie en de store- en regiomanagers.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Het actueel houden en kloppend houden van de personeelsadministratie;

 • Het verwerken van in- en uitdiensttredingen;

 • Het opmaken van arbeidsovereenkomsten;

 • Het invoeren en controleren van personeelsmutaties;

 • Het up-to-date houden van de persoonsdossiers.

Jouw kennis en vaardigheden

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur richting personeelszaken;

 • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring op het gebied van personeelsadministratie;

 • Je hebt actuele kennis van relevante wet- en regelgeving;

 • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse en een goede kennis van de Engels taal in woord en geschrift;

 • Je bent accuraat en hebt een oog voor detail;

 • Je kunt goed zelfstandig als in een team werken;

 • Je hebt goede kennis van MS Office en personeelsinformatiesystemen, bij voorkeur van het systeem AFAS en/of SAP succes factors.

  Jouw standplaats is Nijmegen. Derhalve gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat woonachtig in de omgeving van Nijmegen.

Dit heeft Douglas jou te bieden

 • Uiteraard een marktconform en interessant arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een bonusregeling, personeelskorting en minimaal 24 vakantiedagen;

 • Een zelfstandige, maar zeker ook uitdagende, veelzijdige en interessante functie voor 16-20 uur per week;

 • Persoonlijke ontwikkelmogelijkheden binnen een sterk groeiende internationale onderneming;

 • Een aangename en open bedrijfscultuur. We zetten ons in voor een fijne werksfeer, waar iedereen onderdeel van uit maakt;

 • 'Last but not least’: Douglas stimuleert een gezonde levensstijl. Zo wordt er meerdere keren per week vers fruit op kantoor bezorgd voor iedereen en werken we samen met Fit20, waardoor je tegen een aantrekkelijk tarief kunt sporten in onze ‘inhouse’ studio.

Over Douglas

Douglas, de meest toonaangevende ‘beauty destination’ in Europa, is inmiddels al ruim 200 jaar een begrip. Met een online assortiment van meer dan 100.000 producten, ruim 18.000 medewerkers en meer dan 1.850 fysieke winkels binnen Europa, is Douglas continue in beweging. Professionele en klantvriendelijke teams en de mooiste merken in aantrekkelijke en moderne stores, maken dat Douglas zich blijft onderscheiden in de wereld van parfum, make-up, skincare en haircare.

Onze missie 'Make life more beautiful.': Dat doen we door ieder individu te waarderen en te helpen om tot bloei te komen. Want zo maken we ieders leven mooier. Samen met onze collega’s in de stores, op het hoofdkantoor in Nijmegen en op het distributiecentrum in Oldenzaal geven we daarom invulling aan de volgende drie kernwaarden:

‘Passion’: Wij hebben een passie voor mensen & beauty en het bieden van de beste service.

‘Appreciation’: Wij waarderen ieders unieke persoonlijkheid en inzet, waarbij wij als één team samenwerken.

‘Ownership’: Wij nemen verantwoordelijkheid om gezamenlijke resultaten te behalen en willen elke dag beter worden.

Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten die zich herkennen in onze missie en waarden. Hebben we een match? Dan binden wij je graag langdurig aan onze organisatie. Vanaf het begin helpen wij met je ontwikkeling. Dit blijven wij doen tijdens je carrière. Bij Douglas weet je waar je aan toe bent, wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou kunnen verwachten.

Solliciteer op deze functie

Wil je ons team komen versterken als HR administratief medewerker? Dan horen wij heel graag van je! De contactpersoon voor deze vacature is Özlem Ünal, Recruiter. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op door te bellen naar +31 24 800 09 93

Help jij ons in onze missie , waarden en doelen? Aarzel niet, solliciteer en ‘join the people behind beauty”!