Service Assistant

Solliciteer nu

Service Assistant

Voor onze store in Roosendaal zoeken wij een enthousiaste Service Assistant (oproepbasis).

Part-time · Roosendaal

Als Service Assistant heb je een belangrijke taak in onze store. Samen met je collega’s ben je namelijk hét visitekaartje. Zo verwelkom je iedere klant geheel in Douglas-stijl. En met jouw persoonlijke presentatie ziet iedere klant je passie voor onze producten. 

Jouw verwantwoordelijkheden

 • Je biedt service door het uitvoeren van alle werkzaamheden ter ondersteuning van de verkoop binnen de store;

 • Je zorgt ervoor dat onze klanten professioneel worden geholpen bij het afrekenen;

 • Je tovert Douglas-producten om tot prachtig ingepakte cadeaus die schitteren op iedere verjaardag en onder elke kerstboom;

 • Je vult verpakkingsmateriaal, giftcards, proefjes en klantencadeaus aan bij de kassa;

 • Je informeert de klant over lopende acties en promoties;

 • Tot slot zorg je dat iedere klant met een zeer tevreden gevoel de store verlaat en weer snel terugkomt.

Jouw kennis en vaardigheden

 • Enthousiaste en representatieve uitstraling;

 • Toegewijd en klantvriendelijk karakter;

 • Flexibel inzetbaar (o.a. in de avonden en weekenden), want dan zijn er de meeste klanten. En zij zijn precies de reden waarom wij dit werk zo leuk vinden;

 • Minimaal vmbo-werkniveau en -denkniveau;

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Dit heeft de Douglas jou te bieden

 • Een inspirerende werkomgeving;

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;

 • Gunstige afwijking van onze cao o.a. als het gaat om werken op toeslaguren;

 • Personeelskorting en een aantrekkelijke bonusregeling;

 • Een team dat klaar staat om jou warm te verwelkomen!;

 • Tot slot, dragen wij bij aan jouw ontwikkeling door ons te richten op jouw persoonlijke skills en leerdoelen. Dit doen wij al coachend op de vloer, maar ook door je verschillende (online) trainingen te laten volgen. Dit sluit naadloos aan bij de Douglas Waarden: moed om te groeien, passie voor je vak, waardering uitspreken naar elkaar, toegewijd zijn aan de resultaten en eigenaar van je eigen ontwikkeling. 

  Over Douglas

  Douglas, de meest toonaangevende ‘beauty destination’ in Europa, is inmiddels al ruim 200 jaar een begrip. Met een online assortiment van meer dan 100.000 producten, ruim 18.000 medewerkers en meer dan 1.850 fysieke winkels binnen Europa, is Douglas continue in beweging. Professionele en klantvriendelijke teams en de mooiste merken in aantrekkelijke en moderne stores, maken dat Douglas zich blijft onderscheiden in de wereld van parfum, make-up, skincare en haircare.

  Onze missie 'Make life more beautiful': Dat doen we door ieder individu te waarderen en te helpen om tot bloei te komen. Want zo maken we ieders leven mooier. Samen met onze collega’s in de stores, op het hoofdkantoor in Nijmegen en op het distributiecentrum in Oldenzaal geven we daarom invulling aan de volgende drie kernwaarden:

  ‘Passion’: Wij hebben een passie voor mensen & beauty en het bieden van de beste service.

  ‘Appreciation’: Wij waarderen ieders unieke persoonlijkheid en inzet, waarbij wij als één team samenwerken.

  ‘Ownership’: Wij nemen verantwoordelijkheid om gezamenlijke resultaten te behalen en willen elke dag beter worden.

   

  Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten die zich herkennen in onze missie en waarden. Hebben we een match? Dan binden wij je graag langdurig aan onze organisatie. Wij begeleiden jou in je verdere ontwikkeling. Dit blijven wij doen tijdens je carrière. Bij Douglas weet je waar je aan toe bent, wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou kunnen verwachten.

Solliciteer op deze functie

Wij geloven dat diversiteit in onze teams bijdraagt aan een goede kwaliteit van onze dienstverlening. We moedigen je aan om op deze functie te solliciteren ongeacht jouw achtergrond, identiteit of beperkingen. Mocht je extra voorzieningen nodig hebben om de sollicitatieprocedure voor jou te vergemakkelijken, geef dat dan bij ons aan.

Heb je nog vragen over de functie van Service Assistant voor onze store in Roosendaal? Neem dan contact op met de store of met HR. Dat kan door te bellen naar het telefoonnummer:
(024) 351 51 51.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.