Stagiair(e) Visual Merchandising & POS

Solliciteer nu

Stagiair(e) Visual Merchandising & POS

Voor onze marketing afdeling op het hoofdkantoor te Nijmegen zijn wij per september op zoek naar een enthousiaste student voor de functie van stagiair(e) Visual Merchandising & POS.

Internship · Douglas Hoofdkantoor - Nijmegen

Wat ga je doen?

Als stagiair Visual Merchandising & POS houd je je bezig met alle in-store communicatie voor onze stores in Nederland en België. Je zorgt ervoor dat onze campagnes, services en merken de klant inspireren en diens aandacht trekken wanneer zij een Douglas-store betreden. Hierbij kun je denken aan het creëren van marketing materialen als wobblers, raamstickers en kaarten of de uitrol van instore activaties of samenwerkingen met toffe bedrijven.

Buiten de dagelijkse werkzaamheden om, is er ruimte om een studieopdracht uit te voeren.

Jouw werkzaamheden:

 • Je creëert inspirerende en commerciële communicatie-uitingen voor onze stores in Nederland en België;

 • Je ondersteunt de Visual Merchandising & POS managers bij de uitwerking van de instore-marketing plannen; 

 • Je bent in contact met leveranciers over het opvragen van content;

 • Je werkt nauw samen met andere afdelingen zoals Social Media & Commerce, CRM en Online Shop om te zorgen dat alle uitingen op elkaar zijn afgestemd.

Jouw kennis en vaardigheden

 • Je volgt een HBO opleiding gerelateerd aan communicatie / marketing;

 • Je bent creatief en graag bezig met de creatie van marketing materialen.

 • Je beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;

 • Je hebt een passie voor beauty en bent op de hoogte van de laatste marketing trends.

Je standplaats is Nijmegen. Derhalve gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat woonachtig in de omgeving van Nijmegen.

Jouw voorganger aan het woord

Tijdens mijn stage bij Douglas was ik onder andere bezig met de uitrol van campagnes voor in de stores. Denk hierbij aan het opmaken van diverse marketing materialen en het schrijven van pakkende teksten. In mijn taken kreeg ik al snel ruimte en verantwoordelijkheid, wat ik erg leuk vond. Ook had ik de vrijheid om al mijn ideeën te delen. Ik heb geleerd om kritisch te kijken naar signing, waardoor deze nog aantrekkelijker wordt voor de klant. Daarnaast heb ik natuurlijk geleerd hoe marketing en communicatie toegepast wordt in de 'echte' wereld, dit vond ik super interessant om mee te maken! Er is ruimte om mee te kijken bij andere teams mocht je hier interesse in hebben en ze ondersteunen je goed, zodat jij een leuke, leerzame stage hebt.

Kortom, ik heb mijn stage bij Douglas ervaren als een super fijne tijd! Het is een gezellig team waarin je als stagiaire goed wordt betrokken.

Dit heeft Douglas jou te bieden

 • Een afwisselende stageplek met verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen invulling en ideeën;

 • Een fulltime stageplek voor een periode van 6 maanden;

 • Een aangename en open bedrijfscultuur. We zetten ons in voor een fijne werksfeer, waar iedereen onderdeel van uit maakt;

 • Een stagevergoeding van € 350,- bruto per maand;

 • Een kans om ervaring op te doen bij een internationaal bedrijf.

 • Last but not least’: Douglas stimuleert een gezonde levensstijl. Zo wordt er meerdere keren per week vers fruit op kantoor bezorgd.

Over Douglas

Douglas, de meest toonaangevende ‘beauty destination’ in Europa, is inmiddels al ruim 200 jaar een begrip. Met een online assortiment van meer dan 100.000 producten, ruim 18.000 medewerkers en meer dan 1.850 fysieke winkels binnen Europa, is Douglas continue in beweging. Professionele en klantvriendelijke teams en de mooiste merken in aantrekkelijke en moderne stores, maken dat Douglas zich blijft onderscheiden in de wereld van parfum, make-up, skincare en haircare.

Onze missie 'Make life more beautiful.': Dat doen we door ieder individu te waarderen en te helpen om tot bloei te komen. Want zo maken we ieders leven mooier. Samen met onze collega’s in de stores, op het hoofdkantoor in Nijmegen en op het distributiecentrum in Oldenzaal geven we daarom invulling aan de volgende drie kernwaarden:

‘Passion’: Wij hebben een passie voor mensen & beauty en het bieden van de beste service.

‘Appreciation’: Wij waarderen ieders unieke persoonlijkheid en inzet, waarbij wij als één team samenwerken.

‘Ownership’: Wij nemen verantwoordelijkheid om gezamenlijke resultaten te behalen en willen elke dag beter worden.

Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten die zich herkennen in onze missie en waarden. Hebben we een match? Dan binden wij je graag langdurig aan onze organisatie. Vanaf het begin helpen wij met je ontwikkeling. Dit blijven wij doen tijdens je carrière. Bij Douglas weet je waar je aan toe bent, wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou kunnen verwachten.

Solliciteer op deze functie

Wij geloven dat diversiteit in onze teams bijdraagt aan een goede kwaliteit van onze dienstverlening. We moedigen je aan om op deze functie te solliciteren ongeacht jouw achtergrond, identiteit of beperkingen. Mocht je extra voorzieningen nodig hebben om de sollicitatieprocedure voor jou te vergemakkelijken, geef dat dan bij ons aan.

Wil je ons team komen versterken? Reageer dan op deze vacature. De contactpersoon voor deze vacature is Jodie van der Wal. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via j.vanderwal@douglas.nl

Help jij ons in onze missie , waarden en doelen? Aarzel niet, solliciteer en ‘join the people behind beauty”!