Stagiair(e) Retail Media

Solliciteer nu

Stagiair(e) Retail Media

Full-time · Douglas Hoofdkantoor - Nijmegen

Retail Media, een aparte B2B-afdeling binnen de Douglas-organisatie, is een relatief nieuwe discipline die draait om datagedreven marketingcampagnes. De juiste advertenties bij de juiste doelgroep krijgen met behulp van geavanceerde technologieën en nieuwe ontwikkelingen. Dat is Retail Media in het kort!

Als stagiair(e) Retail Media ben je druk met het plannen, optimaliseren, rapporteren en analyseren van campagnes voor grote merken als Chanel, Dior en Estée Lauder. Deze campagnes hebben als doel om producten op de website onder de aandacht te brengen en/of de sales van een bepaald merk een boost te geven. Maar je draagt ook volop bij aan het behalen van onze eigen omzettargets. Een belangrijk onderdeel van jouw stage is zorgen dat campagnes op tijd live kunnen gaan. Want zo blijven onze partners tevreden. Buiten de dagelijkse werkzaamheden om is er voldoende ruimte om een studieopdracht uit te voeren. Je wordt tijdens deze stage begeleid door een Retail Media Manager.

Tijdens je stage maak je onderdeel uit van het internationale team van Douglas Marketing Solutions (neem gerust een kijkje!). Ook schakel je veel met je collega’s van de afdeling E-commerce, een team van zo’n dertig gedreven medewerkers met verschillende disciplines. Een dynamische omgeving waar veel te leren valt!

Hier word jij blij van 😃

 • Je bent de rechterhand van de Retail Media Manager! In die rol houd je je bezig met voorbereidende werkzaamheden, maar bent je ook betrokken bij grote projecten;

 • Je schakelt met onze leveranciers over bijvoorbeeld assets voor campagnes;

 • Je staat in contact met onze leveranciers (B2B);

 • Je denkt mee over het optimaliseren van campagnes;

 • Je analyseert en rapporteert de resultaten van de campagnes.

Jouw voorganger aan het woord

Lisa, studente Commerciële Economie:

‘’Als stagiaire Retail Media is echt geen dag hetzelfde. Zo ondersteunde ik de Retail Media Manager in bijna al haar werkzaamheden. Ik zat in overleggen met verschillende grote merken, bijvoorbeeld om ze te informeren. Maar ik was ook aanwezig bij onderhandelingen waarin belangrijke deals werden gesloten. Die verantwoordelijkheid vond ik spannend en leerzaam. Douglas is een gezellig bedrijf en op de e-commerce afdeling hangt een fijne, open sfeer. Daarnaast kreeg ik het gevoel echt van waarde te zijn, daarom kijk ik met veel voldoening terug op mijn stagetijd.’’

Jij in een notendop 🥜

 • Je volgt een HBO-opleiding gerelateerd aan communicatie/ marketing/bedrijfskunde;

 • Je hebt interesse in datagedreven online marketing en bent goed met cijfers;

 • Je hebt oog voor detail en bewaart altijd het overzicht;

 • Je beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;

 • Je hebt affiniteit met beautyproducten;

Je standplaats is Nijmegen. Daarom gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat woonachtig in de omgeving van Nijmegen of naar iemand die bereid is om zich daar te vestigen.

Daarom naar Douglas! 💄

 • Een afwisselende stageplek met verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen invulling en ideeën;

 • Een inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s;

 • Een mooie kans om ervaring op te doen bij een internationaal bedrijf;

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals personeelskorting en een stagevergoeding van €350,-;
 • Last but not least: Douglas stimuleert een gezonde levensstijl. Zo wordt er wekelijks vers fruit op kantoor bezorgd en werken we samen met Fit20! waardoor je tegen een aantrekkelijk tarief kunt sporten in onze inhouse studio.

Want to join the people behind beauty? 🤝

Wil je ons team komen versterken als stagiair(e) Retail Media? Dan horen we heel graag van je! Heb je nog vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op. De contactpersoon voor deze vacature is Haske Brukx, E-commerce Manager (024-800 09 80).