Traineeship voor store management

Solliciteer nu

Traineeship voor store management

Voor verschillende stores in de provincie Gelderland - voor o.a. Apeldoorn, Arnhem Ketelstraat, - zoeken wij enthousiaste Trainee Store Managers.

Full-time · Regio Gelderland

In ons traineeship doorloop je een zeer uitgebreid opleidingsprogramma en een praktijkstage. Hierin komen alle aspecten van een managementfunctie bij Douglas aan bod. Ben jij klaar voor die uitdaging? Goed zo, want al vroeg in het traineeship krijg je te maken met een grote mate van verantwoordelijkheid. Hierbij staan ontwikkeling van jouw skills en talenten voorop. 

Jouw verantwoordelijkheden

 • Werken in een omgeving waarin we onze klanten hun versie van beauty mogen laten beleven;

 • Werken aan je persoonlijke effectiviteit en je managementvaardigheden;

 • Meewerken met de dagelijkse werkzaamheden op de vloer, want dat is immers waar het gebeurt;

 • Een uitgebreid traineeship voor verkooptalenten met leidinggevende ambities;

De exacte duur van het programma is afhankelijk van je managementvaardigheden. Na een succesvolle afronding van het traineeship stroom je, afhankelijk van je ervaring en functioneren (dit toetsen en bespreken we tussentijds) door naar een leidinggevende functie in een van onze stores!

Jouw kennis en vaardigheden

 • Minimaal mbo-werkniveau en -denkniveau en minimaal één jaar managementervaring binnen de retail (bij voorkeur binnen de cosmeticabranche);

 • Leergierig, enthousiast en klaar om je binnen twee jaar te ontwikkelen naar een store management functie;

 • Een grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit en een hands-on-mentaliteit;

 • Ondernemingsgezind en een talent in organiseren. Jij neemt initiatief en bent bereid om mee te werken met dagelijkse werkzaamheden;

 • Communicatief vaardig, commercieel (oog voor kansen en mogelijkheden) en goed in samenwerken;

 • Klant- en servicegericht, accuraat;

 • Tot slot ben je integer, representatief en je hebt, net als de rest van jouw team, een verzorgde uitstraling. 

Over Douglas

Douglas, de meest toonaangevende ‘beauty destination’ in Europa, is inmiddels al ruim 200 jaar een begrip. Met een online assortiment van meer dan 100.000 producten, ruim 18.000 medewerkers en meer dan 1.850 fysieke winkels binnen Europa, is Douglas continue in beweging. Professionele en klantvriendelijke teams en de mooiste merken in aantrekkelijke en moderne stores, maken dat Douglas zich blijft onderscheiden in de wereld van parfum, make-up, skincare en haircare.

Onze missie 'Make life more beautiful.': Dat doen we door ieder individu te waarderen en te helpen om tot bloei te komen. Want zo maken we ieders leven mooier. Samen met onze collega’s in de stores, op het hoofdkantoor in Nijmegen en op het distributiecentrum in Oldenzaal geven we daarom invulling aan de volgende drie kernwaarden:

‘Passion’: Wij hebben een passie voor mensen & beauty en het bieden van de beste service.

‘Appreciation’: Wij waarderen ieders unieke persoonlijkheid en inzet, waarbij wij als één team samenwerken.

‘Ownership’: Wij nemen verantwoordelijkheid om gezamenlijke resultaten te behalen en willen elke dag beter worden.

Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten die zich herkennen in onze missie en waarden. Hebben we een match? Dan binden wij je graag langdurig aan onze organisatie. Vanaf het begin helpen wij met je ontwikkeling. Dit blijven wij doen tijdens je carrière. Bij Douglas weet je waar je aan toe bent, wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou kunnen verwachten.

Solliciteer op deze functie

Wij geloven dat diversiteit in onze teams bijdraagt aan een goede kwaliteit van onze dienstverlening. We moedigen je aan om op deze functie te solliciteren ongeacht jouw achtergrond, identiteit of beperkingen. Mocht je extra voorzieningen nodig hebben om de sollicitatieprocedure voor jou te vergemakkelijken, geef dat dan bij ons aan.

Heb je nog vragen over het traineeship voor store management voor een van onze stores in de provincie Gelderland? Neem dan contact op met de store of met HR. Dat kan door te bellen naar het telefoonnummer: (024) 351 51 51.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.