Franstalige Customer Service Agent

Solliciteer nu

Customer Service Agent (Franstalig)

Voor de afdeling Customer Service op ons hoofdkantoor te Nijmegen zijn wij op zoek naar een Franstalige Customer Service Agent.

Fulltime · Douglas Hoofdkantoor - Nijmegen

Als Franstalige Customer Service Agent ben je verantwoordelijk voor het contact met onze klanten en fungeer je als eerste aanspreekpunt. Het contact verloopt telefonisch, per e-mail of via Social Media. Verder bestaan je werkzaamheden uit het muteren van klantgegevens en overige administratieve werkzaamheden.  

Jouw verantwoordelijkheden

 • Het zorgen voor tevreden klanten met jouw service- en klantgerichtheid;

 • Het - zo goed mogelijk en binnen de vastgestelde targets - beantwoorden van vragen over bijvoorbeeld de online bestelling van Douglas.nl en/of Douglas.be en de Douglas Beauty Card.

Jouw kennis en vaardigheden

 • Je beschikt over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;

 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Franse taal in zowel woord als geschrift;

 • Je hebt bij voorkeur recente ervaring met klantcontact;

 • Je bent ook beschikbaar in het weekend;

 • Je beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden;

 • Je bent accuraat en georganiseerd;

 • Je hebt geen problemen met (snel) schakelen tussen verschillende systemen;

 • Je bent stressbestendig.

Je standplaats is Nijmegen. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar een kandidaat woonachtig in Nijmegen en/of omgeving. Of naar iemand die bereid is zich daar te vestigen.

Dit heeft Douglas jou te bieden

 • Een uitdagende functie van 38 uur per week binnen een sterk groeiende onderneming;

 • Persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. Wij stimuleren jouw groei en eigenaarschap;

 • Verantwoordelijkheid met ruimte voor eigen invulling en ondernemerschap;

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een bonusregeling, personeelskorting en minstens 24 vakantiedagen o.b.v. 38 uur;

 • Een aangename en open bedrijfscultuur. We zetten ons in voor een fijne werksfeer, waar iedereen onderdeel van uit maakt. Dit doen we onder andere door:

  o    Het aanmoedigen van alle medewerkers om hun ideeën en feedback te delen, omdat we van mening zijn dat iedere stem telt.

  o    Erkennen dat iedereen verschillende behoeften en verantwoordelijkheden heeft buiten het werk. Daarom bieden we flexibele werktijden en een thuiswerk beleid aan om een gezonde balans tussen werk en privé te waarborgen.

 • Last but not least: Douglas stimuleert een gezonde levensstijl. Zo wordt er wekelijks vers fruit op kantoor bezorgd en werken we samen met Fit20! waardoor je tegen een aantrekkelijk tarief kunt sporten in onze inhouse studio.

  Over Douglas

  Douglas, de meest toonaangevende ‘beauty destination’ in Europa, is inmiddels al ruim 200 jaar een begrip. Met een online assortiment van meer dan 100.000 producten, ruim 18.000 medewerkers en meer dan 1.850 fysieke winkels binnen Europa, is Douglas continue in beweging. Professionele en klantvriendelijke teams en de mooiste merken in aantrekkelijke en moderne stores, maken dat Douglas zich blijft onderscheiden in de wereld van parfum, make-up, skincare en haircare.

  Onze missie 'Make life more beautiful.': Dat doen we door ieder individu te waarderen en te helpen om tot bloei te komen. Want zo maken we ieders leven mooier. Samen met onze collega’s in de stores, op het hoofdkantoor in Nijmegen en op het distributiecentrum in Oldenzaal geven we daarom invulling aan de volgende drie kernwaarden:

  ‘Passion’: Wij hebben een passie voor mensen & beauty en het bieden van de beste service.

  ‘Appreciation’: Wij waarderen ieders unieke persoonlijkheid en inzet, waarbij wij als één team samenwerken.

  ‘Ownership’: Wij nemen verantwoordelijkheid om gezamenlijke resultaten te behalen en willen elke dag beter worden.

   

  Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten die zich herkennen in onze missie en waarden. Hebben we een match? Dan binden wij je graag langdurig aan onze organisatie. Wij begeleiden jou in je verdere ontwikkeling. Dit blijven wij doen tijdens je carrière. Bij Douglas weet je waar je aan toe bent, wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou kunnen verwachten.

Solliciteer op deze functie

Wij geloven dat diversiteit in onze teams bijdraagt aan een goede kwaliteit van onze dienstverlening. We moedigen je aan om op deze functie te solliciteren ongeacht jouw achtergrond, identiteit of beperkingen. Mocht je extra voorzieningen nodig hebben om de sollicitatieprocedure voor jou te vergemakkelijken, geef dat dan bij ons aan.

Wil jij ons team komen versterken als Franstalige Customer Service Agent? Dan horen we heel graag van je! De contactpersoon voor deze vacature is Pauline Jacobsen. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via p.jacobsen@douglas.nl.